Aktiviteter hos Gålå Alpin

spennende og morsomme aktiviteter som passer hele familien 

Aktiviteter hos Gålå Alpin

spennende og morsomme aktiviteter som passer hele familien 

Aktiviteter hos Gålå Alpin

spennende og morsomme aktiviteter som passer hele familien 

Kveldskjøring

Hver onsdag og fredag er det kveldskjøring i Blåbærfjell fra kl. 17.00–20.00. Onsdager er Fjellkafeen åpen, for mulighet til å kjøpe litt å spise eller varm drikke. Ellers fyrer vi opp bålpanna, slik at det er mulig å ta med egen mat å varme der.

Isbading

Bli med oss på et forfriskende morgenbad i Gålåvatnet, med påfølgende god og varm drikke i vår Fjellkafé. 

Kjelkeaking

Aking med kjelke i Gålågynten er en fartsfylt og spennende aktivitet! Gålågynten kjelkeheis åpner 1. januar. Ta kontakt for mer informasjon om priser og booking.

Kjelkeaking bestilles senest kl. 15.00 dagen før.

Trugetur

Vi arrangerer trugeturer i den vakre naturen på Gålå. Ta kontakt for mer informasjon om priser og booking.

Hengekøyetur

Vi arrangerer hengekøyeturer opp til Valsfjell. Nyt utsikten utover Gålavatnet og kveldshimmelen over Jotunheimen fra hengekøya. Ta kontakt for mer informasjon om priser og booking.

 

Spillkveld

Vi tar fram tradisjonsrike brettspill, fyrer i peisen og koser oss sammen. Spillkveld her hos oss passer for store og små. Kanskje det er spennende å spille mot noen du ikke helt kjenner? Ta turen til Fjellkafe´n vår og finn igjen gleden over et godt slag Ludo.

Pilking

Pilking på Gålåvatnet er en fin aktivitet for både liten og stor. Vi finner egnet sted og borrer hull før vi setter oss klare. Fiskene som svømmer i dette fjellvatnet er spennende å dra opp og smaker deilig etter en runde i stekepanna. 

Kinokveld

Utvalgte kvelder forvandler vi Fjellkafeen vår til Fjellkino, og viser film på lerret.  Vi har et stort utvalg av filmer, tilpasset både store og små. 

Kinokveld med kun dine venner eller familie? Det er også mulig å reservere Fjellkafeen slik at dere kan se den filmen dere ønsker. 

Mørketur

Bli med oss på en annerledes tur mellom snødekte trær under nattehimmelen etter at mørket har senket seg.  Vi arrangerer turer for store og små grupper alt etter ditt behov. 

Klar for å få mest mulig ut av ferien?

X