Bli kjent med oss

Informasjon for ditt besøk

Aktiviteter

Opplevelser for alle i Peer Gynts rike

Ekte opplevelser – ekte gleder

Gålå Aktiv holder til på vakre Gålå i Gudbrandsdalen. Vi har spesialisert oss på utendørs aktiviteter og guiding til enkeltpersoner og grupper midt i Peer Gynts rike.

Ønsker du deg en aktiv ferie ikke nøl med å ta kontakt med oss. På sommerstid arrangerer vi elgsafari, og det går an å leie både SUP og frisbee. På vinteren er hengekøyenatt en veldig populær aktivitet. 

Nå åpner vi også klatrepark og Høyt og Lavt Gålå blir en realitet i løpet av kort tid med åpning i juli 2023! 

Elgsafari

Her får du møte skogens konge på relativt nært hold. Når vi finner dyrene, forsøker vi å opptre så varsomt som mulig slik at du får muligheter til både å beskue og fotografere skogens konge, før de går videre.

Frisbeegolf

 Vi har 18-hulls bane her hos oss og denne åpner vi så snart snøen er smelta og underlaget tørt nok til å plassere ut kurver. Dette er en flott aktivitet for hele storfamilien!

Høyt og Lavt Gålå

Sommeren 2023 åpner vi klatrepark her hos oss og ønsker små og store hjertelig velkommen! 

Pilking

Pilking på Gålåvatnet er en fin aktivitet for både liten og stor. Vi finner egnet sted og borrer hull før vi setter oss klare. Fiskene som svømmer i dette fjellvatnet er spennende å dra opp og smaker deilig etter en runde i stekepanna.

Hengekøyetur

Nyt utsikten utover Gålavatnet og kveldshimmelen over Jotunheimen fra hengekøya. Kjenn den friske fjell-lufta og nyt ei annerledes natt sammen med noen du vil dele opplevelsen med!

Kinokveld

I høysesong arrangerer vi kinokvelder og holder Fjellkafeen åpen for kiosksalg. Det er også mulig å booke private kinokvelder for en koselig opplevelse sammen med venner eller familie.

Mørketur

I mørket oppleves skogen og området på Gålå annerledes, og en tur i mørket er ofte spennende. Bli med oss på en annerledes tur mellom snødekte trær under nattehimmelen etter at mørket har senket seg. Bli med på tur med truger eller langrennsski!

Spillkveld

Vi tar fram tradisjonsrike brettspill, fyrer i peisen og koser oss sammen. Spillkveld her hos oss passer for store og små. Kanskje det er spennende å spille mot noen du ikke helt kjenner? Ta turen til Fjellkafe’n vår og finn igjen gleden over et godt slag Ludo.

Trugetur

Vi arrangerer trugeturer i den vakre naturen på Gålå. Både på dagtid og kveldstid kan du traske deg igjennom snøen og finne lykke der du minst aner det.

Leie av SUP

Stødig og fint Stand Up Paddle (SUP)  brett leies ut.

Vi har blåst det opp for dere, så det leies ut klar til bruk! 

X