Bli kjent med oss

Informasjon for ditt besøk

Arrangement

På Gålå

Det er flere faste arrangementer her på Gålå, og det er alltid noe for alle og enhver, liten og stor.

 

Her samler vi fortløpende de arrangementene som er faste og på årlig basis. Gå videre inn og les mer om hver enkelt på deres egne hjemmesider, vi gjetter du finner noe du liker!

 

Peer Gynt

Det finnes en unik mulighet her på Gålå. Et utendørs teater som lar deg både trollbinde og fascinere. Gålåvannet og fjellet er hovedkulisser og du blir med inn i Ibsens fantastike verk om selveste Peer Gynt. Og du, forestillingen er bare noen minutters gange fra oss.

Rondaståk

Det finnes en gjeng som har satt sammen en imponerende artistliste og morsomme aktiviteter her på Gålå. Sammen har de lagd en fjellfestival så fin og rå at du rett og slett ikke kan la den glippe. Delillos, Staut og Dåm høyt fra scena og innover fjellet sammen med alle de andre dyktige musikerene. Ingenting slår dette!

Høstmarked

Hver høst arrangerer vi Høstmarked her på Gålå. Her samles både store og små produsenter og leverandører, til stor glede for både vi som bor her og tilreisende.
Her kan du sikre deg gode smaksopplevelser og fylle fryseren til jul, samt glede deg over god informasjon fra ulike tilbydere.
 
Vi ønsker hjertelig velkommen til marked!

Påskemarked

Hver påske arrangerer vi nå Påskemarked her på Gålå. Dette er alltid skjærtorsdag.
Her samles både store og små produsenter og leverandører, til stor glede for både vi som bor her og tilreisende.
Du kan sikre deg gode smaksopplevelser og fylle fryseren, samt glede deg over god informasjon fra ulike tilbydere. Kanskje akkurat denne dagen gir deg mulighet til å prøve noe nytt eller rett og slett gjøre unna noen gaver!
Vi ønsker hjertelig velkommen til marked – dette gleder vi oss til!
X