Bli kjent med oss

Informasjon for ditt besøk

Gålå familien

Vi nyter nuet sammen!

Bli med og nyt nuet med oss!

Vi som jobber hos Gålå Alpin og Aktiv er utrolig takknemlige over den muligheten vi har til å dele dette utrolig flotte stedet med dere.

Vårt mål er at dere skal kunne lene dere tilbake og bare nyte tiden her på Gålå. Ta tiden tilbake og nyte de magiske øyeblikkene sammen med venner og familie.

Nyt nuet; litt hver dag.

Billettkontoret

Her kjøper du alt av heiskort, kart etc. som du trenger for en dag hos oss. 

Heis

Våre heiser og heisverter sørger for at du kommer deg trygt opp i bakkene våre.

Utleie

I vår innholdsrike skiutleie kan du leie alt fra alpinski til langrenn og truger. Vi har også pulker og blant anna pilkeutstyr. Du kan også leie SUP og gåstaver.

Teknisk avdeling

Denne avdelingen sørger for sikker drift av heiser og alt av tekniske installsjoner. Karene her sørger også for prepp av bakkene når dagen er over.

Fjellbutikken

Her kan du få kjøpt både skibriller,voks og votter. Vi har et godt utvalg av hygieneartikler og forskjellige andre nyttige småsaker. 

Fjellkafeen

I vår trivelige kafe kan du nyte nuet i pausa fra alpinbakken eller bare ta turen innom for å smake på nystekte kanelknuter. 

Skiskolen

Her kan både små og store lære seg gode teknikker til både bortover og nedover ski. Vi har også klubber for de minste i høysesonger. 

Aktiviteter

Her sørges det for at både små og store kan gjøre ulike aktiviteter både sommer og vinter. Noen aktiviteter er sesongbaserte.

Fjellkafeen

I vår trivelige kafe kan du nyte nuet i pausa fra alpinbakken eller bare ta turen innom for å smake på nystekte kanelknuter. 

Camping

Du kan overnatte hos oss med både campingvogn, bobil og telt. Det er et fantastisk område å tilbringe natta i! 

Hytteservice

Vi tar på oss ulike oppdrag slik at du kan slappe av når du er på hytta. Vi tilpasser oss både behov og tid, så ikke nøl med å ta kontakt. 

Tekst kommer

Tekst kommer

Tekst kommer

Tekst kommer

Administrasjon

I denne avdelinga pusles de andre avdelingene sammen slik at hverdagen får god flyt. I tillegg blir alt anna satt sammen med en rød tråd slik at vi følger både mål og profil ut til gjestene våre. 

Våre ansatte

Vi er en fin og sammensveisa gjeng i Gålå-familien vår.

X