Gålå Alpin familien

Vi nyter nuet sammen!

Bli med og nyt nuet med oss!

Vi som jobber hos Gålå Alpin er utrolig takknemlige over den muligheten vi har til å dele dette utrolig flotte stedet med dere.

Vårt mål er at dere skal kunne lene dere tilbake og bare nyte tiden her på Gålå. Ta tiden tilbake og nyte de magiske øyeblikkene sammen med venner og familie.

Nyt nuet; litt hver dag.

Billettkontoret

Her kjøper du alt av heiskort, kart etc. som du trenger for en dag hos oss. 

Heis

Våre heiser og heisverter sørger for at du kommer deg trygt opp i bakkene våre.

Skiutleie

I vår innholdsrike skiutleie kan du leie alt fra alpinski til langrenn og truger. Vi har også pulker og blant anna pilkeutstyr.

Teknisk avdeling

Denne avdelingen sørger for sikker drift av heiser og alt av tekniske installsjoner. Karene her sørger også for prepp av bakkene når dagen er over.

Fjellbutikken

Her kan du få kjøpt både skibriller,voks og votter. Vi har et godt utvalg av hygieneartikler og forskjellige andre nyttige småsaker. 

Fjellkafeen

I vår trivelige kafe kan du nyte nuet i pausa fra alpinbakken eller bare ta turen innom for å smake på nystekte kanelknuter. 

Skiskolen

Her kan både små og store lære seg gode teknikker til både bortover og nedover ski. Vi har også klubber for de minste i høysesonger. 

Administrasjon

I denne avdelinga pusles de andre avdelingene sammen slik at hverdagen får god flyt. I tillegg blir alt anna satt sammen med en rød tråd slik at vi følger både mål og profil ut til gjestene våre. 

Camilla Tagestad Iversen

Camilla er vår daglige leder og den som holder i alle trådene slik at vi unngår krøll. Hun sitter sjelden stille og du finner henne i alle avdelingene både sent og tidlig. 

Else Bringe

Else er vår billettkontor-ansvarlige og møter deg med et smil i luka. Hun hjelper deg med både heiskort og skibriller, og plutselig ser du henne i kafeen også. Else er Camillas uvurderlige høyre hånd, og sammen fikser de det meste. 

Andrine Johanne Tagestad Iversen

Andrine Johanne er ekstrahjelp i Fjellkafeen og bistår ellers der det trengs. Hun er ei effektiv og blid jente som det alltid er trivelig å ha bak kassa. 

Anne May Tagestad

Anne May er vår virvelvind som sørger for at det blir rent og pent i alle avdelinger samtidig som avfall blir sortert riktig. Du finner henne også i Fjellkafeen der hun både serverer og rydder. 

Monika Bremer

Monika er vår Fjellkafe-dame og hun sørger for å servere dere god mat og ellers det du finner i disken.

Morten Jonassen

Morten er vår hoved-driftsleder og han har det overordna ansvaret på drift av alle våre heiser. Morten er en sindig og trivelig Gausdøl som du ser rundt i anlegget sent og tidlig. 

Terje Iversen

Terje er vår andre driftsleder som sammen med Morten sørger for sikker drift av heiser og maskiner. Terje er en god mekaniker som mekker på alt fra traktor til tråkkemaskiner. 

Jan Tagestad

Jan er vår trivelige altmuligmann og fikser, men i hovedsak jobber han i skiutleia og leverer ut ski og anna utstyr til gjestene våre. Jan er også vår kreative snekker og altmuligmann som vi har stor glede av både innendørs og ute i anlegget. 

Sam Verboom

Sam møter du både i heisen, på skiutleia og som aktivitetsleder. Sam er en strukturert og trivelig kar.

Johan Budding

Johan jobber på skiutleia og du møter en kar med smilet på plass når du skal leie ski eller annet utstyr hos oss.

Yngve Strømdahl

Yngve er en av våre heisverter, og han er nå i sin sesong nr19 i Blåbærfjell. Yngve gir deg stødig og god veiledning i heisen, og du kan alltid regne med en trivelig prat mellom turene i bakken.

tekst kommer

Tekst kommer

tekst kommer

Tekst kommer

X