Bli kjent med oss

Informasjon for ditt besøk

Under oppholdet

Hva du kan gjøre på Gålå

Det er mye å gjøre på Gålå og rundt om i hele vårt rike.

 

Under ser du ulike arrangementer på Gålå du ikke vil gå glipp av mens du bor på campingen!

Sommerens største og populære arrangementer er Rondaståk og Peer Gynt ved Gålåvatnet. Og vi er nærmeste nabo til sistnevnte, så fra her bruker du kun 2 minutter å gå ned til arenaen.

Vi har også tips til fine turer både på Gålå og i hele Peer Gynts rike, så her står det ikke på hverken fantasien eller evnen: du finner noe for både liten og stor, ung og gammel.

 

Vi ønsker dere god fornøyelse – nyt nuet!

Peer Gynt

Det finnes en unik mulighet her på Gålå. Et utendørs teater som lar deg både trollbinde og fascinere. Gålåvannet og fjellet er hovedkulisser og du blir med inn i Ibsens fantastike verk om selveste Peer Gynt. Og du, forestillingen er bare noen minutters gange fra oss.

Rondaståk

Det finnes en gjeng som har satt sammen en imponerende artistliste og morsomme aktiviteter her på Gålå. Sammen har de lagd en fjellfestival så fin og rå at du rett og slett ikke kan la den glippe. Delillos, Staut og Dåm høyt fra scena og innover fjellet sammen med alle de andre dyktige musikerene. Ingenting slår dette!

Turtips

Det er så mange fine turmuligheter både her på Gålå og i de vakre Fronsbygdene våre. Vi har samla noen av dem her, så du lett kan velge deg din tur. 

Vi har opptil flere ganger gått alle turene selv, så både beskrivelser og bilder er våre egne. 

God tur! 

Aktiviteter

Det finnes mange artige aktiviteter for hele familien her hos oss, og her kan du sjekke ut hva du vil gjøre neste gang du kommer til Gålå.

Ta med familien på Elgsafari eller lei dere Sup og flyt innover et stille fjellvatn.

Hva med å ta med hele gjengen din til klatreparken vår?

Eller ta dere en runde i vår frisbeegolf-bane med 18 hull! 

Vi tar også imot grupper til organiserte aktiviteter og vi tilpasser  gjerne aktivitene etter hvor mange dere er eller egne ønsker. Ta kontakt så finner vi en løsning som passer deg og din familie.

X