Skidag for ungdomsskolene

gålå alpin inviterer til skidag for ungdomsskolene

Vi inviterer alle ungdomsskoleelever til en skidag hver sesong her hos oss. Dette er en fin mulighet for ungdom å bli kjent med samholdet og gleden over å være i aktivitet. Det legges godt til rette slik at hele skolen kan komme samtidig.

Alle elever og lærere får kjøpe heiskort til 150kr.pr.pers. og alpinutstyr til 150kr.pr.pers. denne dagen. (dersom de ikke har selv).

Skidag for ungdomsskoler gjennomføres med et minimum på 100 betalende elever. 

Foreldre som blir invitert med av skolen får rabatterte heiskort og alpinutstyr denne dagen.

Send oss en mail fra din skole og vi finner en løsning som passer, eller ta kontakt om du kun ønsker ytterligere informasjon.

Vi ønsker ungdom og lærere velkommen ut i bakkene våre!

 

Viktig informasjon og retningslinjer

  • Voksne og lærere er ansvarlige for at ungdommene rydder etter seg, og holder et normalt støynivå inne i kafeen. Elevene skal ikke oppholde seg i kafeen uten tilsyn av en eller flere voksne fra skolen.
  • Det må tas hensyn til andre gjester i anlegget, både innendørs og utendørs.
  • Elever som ikke skal på ski denne dagen, må ha eget opplegg arrangert av skolen.

Hva trenger du å vite om en skidag her hos oss?

Fjellkafeen er åpen og kan brukes som varmestue av elever og lærere denne dagen. Medbrakt niste kan nytes, men Fjellkafe´n har godt utvalg i sin meny.

Ønsker dere et eget tilpasset lunsjtilbud for akkurat deres skole, så er vi behjelpelige med det. Forslag her kan være havregrøt, varm suppe, varm saft etc. Ta kontakt hvis din skole ønsker et tilbud.

Vær vennlig å bruke våre garderober og toalett i kjelleren. Disse skal også brukes til oppbevaring av sekker, bagger etc.

Det settes klart griller til fri bruk nederst i Blåbærfjell/Knerten. Disse grillene brukes på eget ansvar og eget grillkull, pølser etc. må hver enkelt skole ha med. Grillkull kan også kjøpes her hos oss i vår Fjellbutikk. Gi beskjed om dette ved bestilling av skidag.

Vi oppforderer alle som har eget skiutstyr eller sesongkort til å ta med dette på skidagene, slik at vi minsker kø-tida.

Vær vennlig å oppgi antall elever og lærere ved bestilling, samt hvilket utstyr som evnt. skal leies.

Ta kontakt for mer informasjon om skidag

Camilla Tagestad Iversen, daglig leder hos Gålå Alpin

X