Bli kjent med oss

Informasjon for ditt besøk

Våre forbilder

Vi nyter nuet med inspirasjon fra våre forbilder!

Over alt finnes det gode forbilder, små og store – alle like viktige på hver sin måte.

Det å ha ulike forbilder som inspirerer oss til å gjøre vår dag bedre – eller rett og slett annerledes med et nytt blikk og fargenyanser vi hadde glemt – er viktig for utvikling og samhold i et felleskap der det er rom for alle.

Les om dem her – kanskje du blir inspirert du også!

 

Siden vi respekterer bilderettigheter, så kommer det ikke profilbilder her før vi har fått godkjent bruk av de aktuelle personene.

Og ser du ett profilbilde istedenfor et bilde av alpinbakken – ja, da har vedkommende vært så snill å gitt oss et som vi kan bruke nettopp her på denne sida.

Kjetil Jansrud

Kjetil er en av verdens beste alpinister og med sine enorme prestasjoner og gode holdninger gir det oss stor glede og ikke minst inspirasjon av å kunne følge med på hans karriere og liv. Kjetil er oppvokst på Vinstra og startet sine aller første svinger her i bakkene på Gålå. Det gleder oss å se at neste generasjon nå også gjør det samme!

Marcus Kleveland

Fra dalen kommer det mange talenter og Marcus er definitivt en av dem der han hopper skyhøyt og imponerer på snowboard. Marcus er vokst opp på Dombås, og selv om verden er hans lekeplass så er han hjemom så ofte han kan. En fantastisk idrettsutøver det er verdt å følge med på! 

Lise Klaveness

Ei beintøff dame med ord som både inspirerer og imponerer. I alles hverdag burde det vært et hint av denne dama, enten for å utvikle seg selv eller åpne opp blikket for å se forskjeller som gjør verden til et bedre sted. Vi heier på mangfold og ærlighet sammen med Lise!

Maren Lundby

Et flott forbilde for oss alle og med sitt sympatiske vesen markerer hun seg både hos de innenfor idretten og utenfor. Maren ble årets Peer Gynt 2022, og vi kunne med glede se henne her ved Gålåvatnet da hun tok imot prisen.

Tekst kommer

Tekst kommer

Tekst kommer

Tekst kommer

X