Bli kjent med oss

Informasjon for ditt besøk

Hytteservice

Våre tjenester

Hva kan vi bistå med?

Kontakt oss på post@gala-alpin.no for å booke tjeneste(r). 

Snørydding

Hadde det ikke vært godt å komme til en hytte hvor snøen var ferdig ryddet? Det kan vi ordne for deg. Vi tilbyr snørydding for hånd, med liten fres eller med traktor og fres/skuffe. 

Vedlikehold av hytta

Har du mest lyst til å slappe av når du er på hytta – nyte rolige dager og lange turer i fjellet? Vi tar på oss oppgaver som beising og malingsarbeide samt små snekkertjenester.

Klargjøring av hytta

Tenk å komme til en hytte som lukter nyvasket, hvor alt er klar – kanskje til og med fyr på peisen? Vi tilbyr husvask eller «lett rengjøring», vinduspuss, tømme peis/ovn for aske, levering av vann og oppvarming av hytta med mer.

Ved levert på døra

Vi skaffer god ved så hytta di blir god og varm. Leveres til døra eller ønsket sted.

Noe du savner?

Vi kan hjelpe deg med det aller meste som skal til for å gjøre livet på hytta så godt som mulig. Ta kontakt så finner vi en løsning på ditt behov.

Leie hytte eller husrom

Trenger du å overnatte på Gålå, så har vi gode muligheter i både hytter og leilighet. Hyttene ligger i umiddelbar nærhet til alpinbakkene våre og har lett adkomst. 

Tilsyn

Går det lang tid mellom hytteoppholdene dine og du trenger noen som kan ta en sjekkrunde for deg? Da er dette tjenesten for deg! Vi utfører tilsynet når du gir beskjed eller på en fast helårsavtale, vinteravtale eller sommeravtale. Ta kontakt så tilpasser vi ditt behov. 

Utleie av maskiner, redskap og utstyr

Vi utfører det meste innen traktor-arbeide og har gode tilleggsutstyr tilpasset dine behov.

Alle våre oppdrag innen denne tjenesten er inkludert fører.

Juletre

Hva med å få levert juletre direkte på døra eller ta en skogstur sammen med familien og sage ditt eget tre? Vi er behjelpelig med begge deler og setter gjerne sammen en hyggelig skogstur-mulighet for storfamilien.

X