Bli kjent med oss

Informasjon for ditt besøk

Weekendglede

Gi bort ei helg med skarpe svinger og røde kinn 

Tekst kommer

Viktig informasjon og retningslinjer

 

  • Voksne og lærere er ansvarlige for at elevene rydder etter seg, og holder et normalt støynivå inne i kafeen. Elevene skal ikke oppholde seg i kafeen uten tilsyn av en eller flere voksne fra skolen.
  • Det må tas hensyn til andre gjester i anlegget, både innendørs og utendørs.
  • Elever som ikke skal på ski denne dagen, må ha eget opplegg arrangert av skolen.

Ta kontakt for mer informasjon om skidag

Hva trenger du å vite om en skidag her hos oss?

Fjellkafeen er åpen og kan brukes som varmestue av elever og lærere denne dagen. Medbrakt niste kan nytes, men Fjellkafe´n har godt utvalg i sin meny.

Ønsker dere et eget tilpasset lunsjtilbud for akkurat deres skole, så er vi behjelpelige med det. Forslag her kan være havregrøt, varm suppe, varm saft etc. Ta kontakt hvis din skole ønsker et tilbud.

Vær vennlig å bruke våre garderober og toalett i kjelleren. Disse skal også brukes til oppbevaring av sekker, bagger etc.

Det settes klart griller til fri bruk nederst i Blåbærfjell/Knerten. Disse grillene brukes på eget ansvar og eget grillkull, pølser etc. må hver enkelt skole ha med. Grillkull kan også kjøpes her hos oss i vår Fjellbutikk. Gi beskjed om dette ved bestilling av skidag.

Vi oppforderer alle som har eget skiutstyr eller sesongkort til å ta med dette på skidagene, slik at vi minsker kø-tida.

Vær vennlig å oppgi antall elever og lærere ved bestilling, samt hvilket utstyr som evnt. skal leies.

Skirails Gålå Alpin
X