Bli kjent med oss

Informasjon for ditt besøk

 Opplev Gålå i Peer Gynts rike

 

For oss på Gålå er fellesskap, glede og gode opplevelser noen av våre viktigste verdier.
Vårt mål er å skape en arena hvor hele familien kan dele hyggelige og aktive dager sammen i et trygt og oversiktlig miljø.

Opplev Gålå nettside

Dette er sida som forteller deg om hva destinasjonen har å tilby i sin helhet, i tillegg til hva destinasjonsselskapet jobber med.

 

 

Opplev Gålå på Facebook

 

Følg gjerne destinasjonen på Facebook, slik at du blir oppdatert over hva som skjer på Gålå til enhver tid.

Med hjerte for Gålå

Felles for aktørene på Gålå er et bankende hjerte for Gålå som destinasjon. Dette ønsker vi også at du skal få opplevelsen av; slik at også du vil ta Gålå inn i ditt hjerte og være med å skape en destinasjon og en arena hvor hele familien kan dele hyggelige og aktive dager sammen, i et trygt og oversiktlig miljø.

Ett nettverk samlet som en destinasjon

På Gålå er vi mange aktører; men vi har alle samme mål – å skape et sted hvor alle besøkende, i tillegg til oss som jobber her – kan få oppleve fjellets magi. Derfor vil alle du møter på Gålå ha et ønske om å gi deg og dine en best mulig opplevelse, som en del av vårt nettverk.

Felles utvikling mot felles mål

De siste årene har vi som aktører på Gålå samarbeidet for en utvikling av destinasjonen i fellesskap. Ved å ha felles dugnader og dele våre ideer om hvordan vi kan utvikle og forbedre oss som destinasjon mener er en stor styrke for Gålå.

Gålå ligger midt imellom Oslo og Trondheim, på et fjellplatå 1000 meter over havet. Et lite tettsted og en setergrend i Gudbrandsdalen. En perle av et sted; også kjent som Gålå i Peer Gynts Rike.

X