Spise og drikke hos Gålå Alpin

velkommen til gålå alpin fjellkafé

I vår trivelige Fjellkafé er det alltid fyr i peisen og kaffe på kanna. Vi tilbyr en enkel, men god meny som vil friste både store og små.

 

Synk ned i en stol og få varmen i kroppen etter en lang dag i bakkene. Nyt kakao med krem, og kjenn på følelsen av fjell og aktivt liv. For oss er det viktig at alle får nyte tiden på fjellet, og inne i kafeen har vi nå en både en hyggelig lekekrok hvor barna kan tegne og leke imens de venter på maten. Vi har et godt utvalg med brettspill slik at alle kan gjøre noe hyggelig sammen i pausen.

Vi har også en helt egen lesekrok med godt utvalg av både magasiner og bøker for store og små. La roen senke seg og leselysten ta over i noen minutter.

Fjellkafeen ligger nederst i skisenteret og har god «parkering» til ski ved inngangen. Vi har alle rettigheter og byr på gode alternativer.

Velkommen inn!

Ta med mat hjem?

Noen ganger kan det være greit å spise i fred og ro. 

Gi beskjed i kassa når du bestiller, så ordner vi slik at du kan ta med deg maten hjem til hytta og nyte den i godstolen.

ÅPNINGSTIDER

Se våre ordinære åpningstider slik at du ikke kommer til stengt dør. 

 Velkommen inn!

Barnas lekekrok

Vi har en fin og innholdsrik lekekrok for de minste kafe-gjestene våre. Her kan de få leke seg både med lego,dukker,biler og andre saker.

Lekekroken vår er kun for de aller minste gjestene våre.

Det er ikke lov å ta med mat inn i lekekroken og sko skal stå utenfor på matta. Vi ber om at dette respekteres. 

Vi setter pris på om alle rydder litt etter seg når leken er over.

 

Vårt eget bibliotek

Vi har vårt eget bibliotek her i Fjellkafeen. Der kan du finne masse lesestoff for både liten og stor, og i alle sjangre. I tillegg til bøker og magasiner finner du et utvalg av brettspill.

Det er trivelig å sette seg i den gamle sofaen og finne seg et Donald-blad eller ei bok. Og det beste er vel å ta ei lesestund sammen med for eksempel et barnebarn eller et anna knøtt som liker å bli lest for…

Vi ber om at bøkene blir håndtert pent og blir satt på plass.

Du kan også få låne med deg ei bok eller to til hytta. Spør oss så noterer vi deg på utlånslista, og du har boka så lenge du trenger. 

Brettspill som benyttes skal legges på plass etter bruk. Vi ber om at disse kun blir brukt til å spilles med. Gi beskjed dersom et spill mangler en brikke eller noe anna.

Ønsker du å leie lokale for egne arrangementer?

Vi arrangerer gjerne din konfirmasjon,dåp eller andre selskaper samt at vi også er et fint lokale for møtevirksomhet.

Ta kontakt så finner vi en løsning for akkurat dine behov og ønsker.

X