Bli kjent med oss

Informasjon for ditt besøk

Opplev Gålå i Peer Gynts rike

For oss på Gålå er fellesskap, glede og gode opplevelser noen av våre viktigste verdier.

Vårt mål er å skape en arena hvor hele familien kan dele hyggelige og aktive dager sammen i et trygt og oversiktlig miljø.

Opplev Gålå nettside

Dette er sida som forteller deg om hva destinasjonen har å tilby i sin helhet, i tillegg til hva destinasjonsselskapet jobber med.

Opplev Gålå Peer Gynts Rike Facebook

Følg gjerne destinasjonen på Facebook, slik at du blir oppdatert over hva som skjer på Gålå til enhver tid.

Her kan du finne alle de andre aktørene på Gålå,

som sammen skaper helhet og variasjon i Peer Gynts Rike.

Gålå Handel

Vår lokale butikk er en innarbeidet og folkekjær butikk som har alt du både trenger og ikke visste at du mangla. Ivar og gjengen gir deg et godt utvalg og kjører også varene ut dersom du ønsker det.

Gålå Hotell

Dette er et ærverdig og tradisjonsrikt hotell, som byr på trivelige fasiliteter og god stemning. Bor du på Gålå Hotell så bor du plutselig midt i hotellet der de spilte inn deler av den gamle Fjols til fjells filmen!

Wadahl Høgfjellshotell

Dette er et hotell som har tradsjonsrik fartstid her på Gålå.

Her kan man nyte deilige dager og innta frokosten med utsikt utover fjell og vatn. Wadahl Høgfjellshotell er klare for å ta imot deg og passer alltid på at du får et flott opphold.

Peer Gynt

Hver sensommer kan du se utendørs-teater ved Gålåvannet og la deg begeistre over dyktige skuespillere og frivillige som sammen gjør dette mulig. En fantastisk mulighet for både store og små. 

Gålå Turløyper

Dette er gjengens som sørger for trikkeskinner innover fjellet, og du ser dem som regel i de røde maskinene både sent og tidlig. Tor og gjengen hans er noen trivelig karer og de slår gjerne av en prat.

Sør Fron Røde Kors

Vårt lokale hjelpekorps er trygt og vite at er like om hjørnet når uhellet er ute. De har base på Røde Kors hytta som ligger på toppen av Gålå før du begir deg innover Peer Gynt veien.

Gålå Booking

Hos Mia og Vibeke kan du leie deg både små og store hytter for deg og din familie. De hjelper deg å finne akkurat den hytta du trenger for at oppholdet her på Gålå blir avslappende og fint.

Røsslyngstua Kafe og Storstue

Hos Knut og familien finner du gode måltider og fantastisk utsikt der du kan se utover hele fjellet fra verandaen. De serverer både vaffel og middagsretter.

Arctic Dome

Det har kommet et spennende, nytt tilbud her på Gålå og vi gleder oss til å samarbeide med Silje og Kim Rami! 

Rondaståk

Vi er så heldige at vi har en formidabel fjellfestival her på Gålå og vi gleder oss stort til årets konserter med ei artistliste så flott så flott!

Livoll Ungdomssenter

Livoll Ungdomssenter har flere leirskoleaktiviteter for barn og ungdom der de har fokus på samhold og glede. 

Husdyr i naturen

Du besøker nå et område som har vakker natur, magiske solnedganger og beitedyr.

Vis hensyn til dyr på lik linje som mennesker. Hold god avstand og ikke skrem/jag/ert dyrene.

Går du med hund eller barn er det ekstra viktig å holde god avstand.

X