Bli kjent med oss

Informasjon for ditt besøk

I Fjellkafeen vår finner du blide folk og hjemmekoselig stemning. Det er alltid fyr i peisen og vi har hjemmehekla gardinger, rett og slett fordi vi synes det er pent og gjør at vi føler oss hjemme her. Kom inn og kjenn på stemingen du også. 

Det jobber flest damer i Fjellkafeen vår. Du ser dem svinse rundt for å sørge for at du har det du trenger i skipausa di.

Vi har enkle, gode varmretter, og godt utvalg i diskene våre. Dette utvalget vil variere noe, etter sesong og tilgjengelighet – uannsett så finner både små og store det de trenger.

Det er ikke mulighet til å ha med medbrakt hverken drikke eller mat i kafeen vår. Ser du treningsgrupper som spiser niste, så har de egne avtaler på dette.

Det finnes en lekekrok for de minste, og vi oppfordrer foreldre til å holde et øye inn dit slik at kaoset ikke tar overhånd.

Vi har en helt egen lesekrok med godt utvalg av både magasiner og bøker for store og små. La roen senke seg og leselysten ta over i noen minutter.

Fjellkafeen ligger nederst i skisenteret og har god «parkering» til ski ved inngangen.

Våre toalett og garderober er ned trappa. Alt av bagger,sekker etc skal ned dit når du er ute i anlegget. Det er ikke mulighet til å reservere bord ved å legge klær, sekker o.l på dem. Ansatte i kafeen flytter ned ting hvis dette ligger forlatt.

Vi har alle rettigheter og byr på lokale alternativer i tillegg til de slagene du kjenner. Spør oss så får du gode tips til hva som kan passe din gane.

Kildesortering er viktig for oss, og det står søppeldunker tydelig merka slik at du som gjest lett kan kaste riktig når du rydder bordet før du går.

Det er hånddesinfeksjon ved inngangene og ved start av disken. Alle oppfordres til å benytte dette, og minimum ved ankomst og utgang.

X