Bli kjent med oss

Informasjon for ditt besøk

Våre samarbeidspartnere

Vi nyter nuet sammen!

Samarbeidspartnere og andre aktører på Gålå

Vi har ulike samarbeidspartnere og støttespillere som gjør det mulig for oss å ha en trygg og målretta drift. Alle utfyller hverandre og skaper helhet i en aktiv jobbhverdag.

Les om dem her – kanskje de har noe DU også trenger?

Peer Gynt Alpinklubb

Vår lokale alpinklubb har god forankring her hos oss og vi jobber for å ha godt og tett samarbeid.

Fron Thrasher Team

Vår lokale brettklubb skaper alltid god stemning i parken og vi ser positivt på å ha et samlingspunkt for alle som digger snowboard.

Skilejrskole DK

Vi har ett tett og godt samarbeid med Frederik og gjengen hans, og gjennom vinteren kommer de hit til oss med busser fulle av spente ungdommer som skal ut i alpinbakkene våre. 

Krible Design

Vi er så heldig at vi har et lokalt design-byrå der det jobber dyktige kriblere som virkelig ser oss og gir oss uvurderlig bistand. Sammen med oss har de bygd profil og hjemmeside, og vi er så takknemlige over et nært og trygt samarbeid.

Rondaståk

Vi er så heldige at vi har en formidabel fjellfestival her på Gålå og vi gleder oss stort til årets konserter med ei artistliste så flott så flott!

Tinde Utvikling

Vi samarbeider tett med den lokale hytteutbyggeren Tinde, noe vi har gjort i en mannsalder. Dette er et samarbeid vi setter stor pris på og vi har en kjær og god relasjon. 

Gålå Hotell

Dette er et ærverdig og tradisjonsrikt hotell, som byr på trivelige fasiliteter og god stemning. Bor du på Gålå Hotell så bor du plutselig midt i hotellet der de spilte inn deler av den gamle Fjols til fjells filmen!

Gålå Handel

Vår lokale butikk er en innarbeidet og folkekjær butikk som har alt du både trenger og ikke visste at du mangla. Ivar og gjengen gir deg et godt utvalg og kjører også varene ut dersom du ønsker det.

Gålåseter vinterstid | Gålå Alpin

Røsslyngstua Kafe og Storstue

Hos Knut og familien finner du gode måltider og fantastisk utsikt der du kan se utover hele fjellet fra verandaen. De serverer både vaffel og middagsretter. 

Gålå Booking

Hos Mia og Vibeke kan du leie deg både små og store hytter for deg og din familie. De hjelper deg å finne akkurat den hytta du trenger for at oppholdet her på Gålå blir avslappende og fint.

Gålåseter vinterstid | Gålå Alpin

Wadahl Høgfjellshotell

Dette er et hotell som har tradsjonsrik fartstid her på Gålå.

Her kan man nyte deilige dager og innta frokosten med utsikt utover fjell og vatn. Wadahl Høgfjellshotell er klare for å ta imot deg og passer alltid på at du får et flott opphold.

Gålå Turløyper

Dette er gjengens som sørger for trikkeskinner innover fjellet, og du ser dem som regel i de røde maskinene både sent og tidlig. Tor og gjengen hans er noen trivelig karer og de slår gjerne av en prat.

Gålåseter vinterstid | Gålå Alpin

Peer Gynt

Hver sensommer kan du se utendørs-teater ved Gålåvannet og la deg begeistre over dyktige skuespillere og frivillige som sammen gjør dette mulig. En fantastisk mulighet for både store og små. 

Gålå Eiendom

Gålå Eiendom utvikler hytteområder her på Gålå og har fine tomter for ditt behov. 

Gålåseter vinterstid | Gålå Alpin

Sør Fron Røde Kors

Vårt lokale hjelpekorps er trygt og vite at er like om hjørnet når uhellet er ute. De har base på Røde Kors hytta som ligger på toppen av Gålå før du begir deg innover Peer Gynt veien.

Livoll Ungdomssenter

Livoll Ungdomssenter har flere leirskoleaktiviteter for barn og ungdom der de har fokus på samhold og glede. 

Gålåseter vinterstid | Gålå Alpin

Lauvåsen Fjellstue

Lauvåsen Fjellstue leier ut lokaler til selskaper og du kan også leie deg ei hytta dersom du ønsker å overnatte. 

Sparebank 1Gudbrandsdal

Vi har Sparebank 1 Gudbrandsdal som vår lokale bank. Vi ser nytten i å bruke denne banken både fordi vi mener det er lettere å ha tilknytning til en lokal bedrift samt at banken har lokalkunnskap som er bra for vårt samarbeid.

Gålåseter vinterstid | Gålå Alpin

Vekstra Regnskap Gudbrandsdal

Dette et av våre lokale regnskapskontor, som vi har en god og fin relasjon med. Det å ha et regnskapskontor som følger drifta med stø og god kunnskap har mye å si for oss som skisenter.

Alpma Drift

Vi har tett og godt samarbeid med Kenneth Torgersen som driver Alpma Drift i Ringebu. Han stiller alltid opp for oss og har både gode råd og god hjelp når uhellet er ute eller vi plutselig mangler deler til maskinene våre. Slike folk er gode å ha!

Gålåseter vinterstid | Gålå Alpin

Arctic Dome Gudbrandsdalen

Det kommer et spennende, nytt tilbud her på Gålå og gleder oss til å samarbeide med Silje og Kim Rami! 

X