Bli kjent med oss

Informasjon for ditt besøk

Kjære alle våre gjester

 

Så er vi inne i ett nytt år, og vi kan skrive 2022. Vi er også inne i en ny vintersesong, vår sjuende hvis man skal se på helheten.

Det har vært utfordrende tider for alle og oss intet unntak. Da covid-19 kom deisende ut i verden i 2020 ble vi alle lamslåtte og forundra. Dette hadde stor innvirkning her hos oss, og da vi mista påska samme året visste vi at det ble tunge tak. På forunderlig vis kom vi oss igjennom året og fokuset var å ta vare på hverandre. Vi sa så optimistisk: neste sesong dere, da er alt bedre og tilbake til hverdagen slik vi kjenner den!

 

2021 kom…også dette året og den påfølgende sesongen hadde med seg covid-19. Vi ble pålagt strenge smittevernstiltak både nasjonalt og fra bransjen, og selv om vi følte at vi nå hadde lært oss å leve med det, så ble det vanskelig. Det er nemlig ganske vanskelig å opprettholde tiltak som både skal ta hensyn til gjestene OG ansatte. Vi klarte denne øvelsen ganske så bra, og med god hjelp fra de trivelige gjestene våre gikk sesongen uten et eneste smitteutbrudd her hos oss. Takk!

 

Samtidig som covid-19 prega oss i disse to sesongene, ble kravene til vedlikehold av heisene stramma inn ytterligere. Vi hadde dessverre ikke mulighet til å følge opp forpliktelsene våre fra Statens Jernbanetilsyn, ei heller de kontraktene vi hadde med øvrige. Vi kom til et punkt der oppbud var uunngåelig.

 

Vi har starta opp igjen med godt mot, og med tro på at dette skal vi få til nå og på sikt. Starten av denne sesongen ga oss ytterligere prøvelser da snø og kulde uteble samtidig som strømprisene gikk til himmels. Vi har gjort mye, kunne kanskje gjort mer, men strømpriser har uansett vært en stor utfordring for mange.

 

Vi er nå godt inne i nytt år, og føler tida har kommet for å legge ut vår historie om ei tid som har krevd mye, men som vi velger å legge bak oss. Vi ønsker å tenke fremover med optimisme og positivitet!

Vi drifter nå det vi selv eier, som da er Wadahl-heisen med 1 nedfart og 1 akebakke og Blåbærfjell med sine 7 nedfarter / 2 heiser (Blåbærfjell hovedheis og Knerten barneheis), 1 barne-bånd og 1 akebakke. I tillegg har vi Skiskole, Fjellbutikken, Skiutleie, Fjellkafe, Hytteservice og Aktiv. Flere av disse avdelingene har gått på lavgir grunnet covid-19, men bygges nå opp og inn mot uke 7. Vi kan endelig se mot noe som nærmer seg normal drift!

 

Vi eier ikke Valsfjell, Gålågynten og Trollheisen men håper å komme til enighet der vi kan betjene disse i framtida.

 

Når det gjelder framtida så jobber vi videre med en utvikling av heisene og tilbudene vi har i dag. Vi tilnærmer oss en tanke på helårsdrift, og er åpne for ideer og forslag fra dere alle.

Vi vet det er mange som har spørsmål ang. alpintilbudet, og ønsker å invitere til åpent informasjonsmøte i vinterferien. I dette møtet vil vi informere om status i Gålå Alpin og Aktiv og planene fremover.

Følg med på våre nettsider og Facebook om tidspunkt.

 

 

For spørsmål send oss en e-post til: post@gala-alpin.no

 

Beste hilsen alle oss i Gålå Alpin og Aktiv.

X